ГолосUA
11:09 21/10/2009

Регіонали поки не наполягатимуть на відставці Луценка

Партія регіонів поки що не ініціюватиме у парламенті розгляд питання зняття з посади міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це заявив депутат від фракції ПР Олександр Єфремов у кулуарах Верховної Ради, передав кореспондент ГолосUA.

«В зал це питання буде винесене лише тоді, якщо ми будемо знати, що є достатня кількість голосів для того, щоб зняти цього горе-міністра але поки що ми не хочемо його навмисне піарити. Окрім того, вчора ми домовилися з іншими фракціями що не будемо розглядати кадрові питання в цілому на цього пленарному тижні», — пояснив нардеп.

Водночас, він наголосив, що як тільки буде можливість зняти Юрія Луценка з міністерського крісла, Партія регіонів одразу з скористаються нею.

«Ми і надалі хочемо зняти Луценка, тому що цей міністр не на своєму місці. Але більше боліти про це голова повинна в уряду, а не в опозиції», — зауважив

Водночас, джерело з фракції БЮТ повідомило кореспонденту ГолосUA, що кадрові рішення, вочевидь, не будуть розглядатися до завершення президентських виборів.

«Поки що немає необхідних голосів для того, щоб приймати кадрові рішення. І Тимошенко, і Партії регіонів вигідно, аби це питання залишалося не вирішеним до завершення виборів, а вже тоді після розстановки сил у парламенті та в уряді відповідно можна буде домовлятися і рахувати голоси за того чи іншого міністра», — зауважило джерело.

О. Каретнікова.

 

Читайте также по теме