ГолосUA
09:33 27/04/2010

Регіонали пояснили, звідки взяли додаткові голоси для ратифікації угоди про ЧФ РФ

У Партії регіонів пояснили, чому з 211 зареєстрованих у залі парламенту депутатів, за ратифікацію проголосувало 236. Про це сказав депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов, передав кореспондент ГолосUA. Політик обурився, що опозиція сьогодні влаштувала бійку та димові завіси у Верховній Раді.

“Ми також влаштовували блокування трибуни, але якщо ви пам’ятаєте, ми блокували, писали лозунги, надували повітряні кульки,але ми ніколи не застосовували заходів, які можуть зашкодити здоров’ю моїх колег”, — сказав депутат і пояснив, чому представники ПР порвали український прапор.

“Справа не у прапорі, а у тому, що депутатам перешкоджали виконувати свої функції. Не можна символами перешкоджати комусь виконувати свій порами обов’язок. І якщо ви не знаєте, під цими прапорами — всі гнізда для голосування були забиті картоном та залиті клеем. Таким чином зіпсували техніку на 200 робочих місць” , — сказав О. Єфремов.

Він також наголосив, чому із 211 зареєстрованих у сесійній залі проголосувало 236 депутатів.

“Додатково 12 депутатів залишили нам свої карточки. Всі одночасно депутати, через ситуацію, яка склалася у парламенті перебували поза межами сесійної зали, але ми мали їхні карточки і дозвіл голосувати. У цьому нічого дивного немає. І якщо ви подивитеся в електронній базі ВР, то побачите їхні прізвища серед присутніх”, — додав політик.

Мітингувальники продовжують стояти під Верховною Радою, хоч потроху їхня кількість зменшується. Міліція також поки під парламентом.

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме