Регіонали сьогодні продовжать ухвалювати закони без БЮТ

Голова фракції регіоналів Олександр Єфремов висловив здивування з приводу демаршу фракції Блоку Юлії Тимошенко, який у повному складі покинув сесійну залу парламенту. 

Про це голова фракції Партії регіонів заявив на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

Регіонал прокоментував ситуацію з фракцією БЮТ, яка сьогодні, 6 жовтня, у повному складі залишила сесійну залу. Він констатував, що оскільки БЮТівців у сесійній залі немає, то їхні законопроекти не можуть бути розглянуті.

“Мене дивує така позиція людей, які спочатку реєструють беззмістовні законопроекти, а потім, або самі блокують роботу парламенту, або просто відмовляються працювати у Верховній Раді”, — наголосив він.

Він також нагадав, що парламент ухвалив рішення про продовження роботи, доки не будуть розглянуті всі законопроекти, в тому числі і від опозиції. Проте БЮТ проігнорував це , покинувши сесійну залу. 

Водночас, за словами Єфремова, парламентська більшість налаштована на конструктивну роботу. “Всі законопроекти, які потрібні державі будуть розглянуті й ухваленні. Більше того, буде напрацьована велика кількість питань, щоб і в подальшому парламент працював ефективно”, — наголосив він.

Читайте также по теме