ГолосUA
06:56 12/03/2010

«Регіонали» використали й обдурили НУ-НС – Луценко

НУ-НСівців, які сподівалися дістати у новому уряді посади, регіонали просто використали.

Таку думку висловив лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко у ефірі «5 каналу», передав кореспондент ГолосUA.

«Насправді, з самого початку було зрозуміло, що їх використовують, щоб розсварити всіх з усіма, і на цьому зловити декілька людей, які слухняно віддадуть картки, не претендуючи на жодні міністерства, на жодний вплив на урядову, а тим більше на будь-яку державну політику. На цей момент вісім таких «тушок» є у НУ-НСі і восьмеро у БЮТі. Це люди, які у переносному, а, можливо, й у прямому сенсі продали свої картки і дозволяють ними голосувати», — сказав він.

За словами Луценка, У НУ-НСі весь цей час відбувався конфлікт між тими, хто уже продався «вроздріб», а також тими, хто хотів продатися «оптом». «Що цікаво, у цій ситуації були порушені всі економічні закони, бо опт для регіоналів коштував дорожче, ніж роздріб. Бо вони хотіли і прем’єра, і п’ять міністрів, і десять губернаторів, і різні «ресурсні», як вони казали, комітети», — підкреслив він.

Луценко наголосив, що ті, хто хотів співпрацювати з регіоналами задля власної кар’єри – Яценюк, Мартиненко, Жванія та інші «зловили облизня». «Вони не могли бути у цій коаліції, бо були не потрібні. Регіоналам були потрібні слухняні виконавці, а не інтригани, які мріяли про портфелі та добробут», — наголосив він.

І. Носальська

 

Читайте также по теме