Ольга Черненко
08:46 06/02/2011

Регіонали вважають, що Янукович здолав анархію у владі

У Партії регіонів кажуть, що найбільша заслуга Віктора Януковича за рік президентства у тому, що він зупинив анархію у владі.

Про це сказала народний депутат від Партії регіонів Ірина Горіна в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Позитивно оцінюю цей рік президентства Януковича. Найважливіше досягнення те, що Янукович навів порядок і організував нормальний порядок у вертикалі влади, яку зруйнували протягом попередніх років, — наголосила вона. — Тепер люди розуміють, куди ми рухаємося і що кожен має робити на своєму місці".

За її словами, Янукович зупинив анархію у владі.

"Повна анархія, в якій ми опинилися, зупинена ним. Створена система вертикалі влади, яка дозволить виконувати поставлені цілі. Це ті напрямки і той реформаторський курс, який окреслив Президент. Це стовпи, з якими ми переходимо в наступний рік, — сказала І. Горіна. — Це лягло в основу позитивних міжнародних позицій України. Ми закріпили падіння економіки. Світу даний сигнал, що влада є, що влада серйозна, прагматична, є певні правила гри. Будь ласка, інвестори, заходьте. Це дуже важливі кроки".

Нагадаємо, минає рік президентства Віктора Януковича. У другому турі президентських виборів 2010 року він переміг лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

Читайте также по теме