ГолосUA
11:03 22/01/2011

Регіональних “свободівців” не пускають до Києва?

22 січня 2011 року, попри попередні домовленості, полтавські перевізники різко відмовились вести до Києва свободівців, які мали взяти участь у святкуванні Дня Соборності України.

Про це сьогодні повідомила прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода.

«Перші перешкоди з транспортом почались ввечері 21 січня, коли один з перевізників неочікувано відмовився надати нам свої послуги, аргументуючи відмову нібито незадовільним технічним станом свого транспорту. Це при тому, що з ним ми мали попередню домовленість”, — розповіли в організації.

Після цього вже вранці 22 січня 2011 року інші перевізники, не пояснюючи причин, почали порушувати попередні домовленості. Як повідомили у прес-службі, ситуація підкреслюється ще й тим, що напередодні протягом тижня до керівників місцевих і районних організацій ВО «Свобода» на Полтавщині постійно навідувались представники МВС із питаннями з приводу намічених поїздок свободівців до Києва 22 січня.

“Частина наших активістів проривається до Києва власним транспортом. Інші візьмуть участь у святкуванні Соборності на місцях, зокрема в місті Полтаві. Взагалі дивно, що влада не дає можливість громадянам святкувати українські свята у столиці. Чи не тому, що має причини боятись власних громадян через провалену соціальну і національну політику?», — зазначив голова Полтавської міської організації ВО «Свобода» Олександр Макаренко.

 

 

Читайте также по теме