ГолосUA
13:23 24/02/2010

«Регіони» розіслали проект коаліційної угоди всім фракціям, окрім БЮТ

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді просить фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона», Комуністичну партію і Блок Литвина ознайомитися з проектом можливої коаліційної угоди.

Про це повідомив перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

За його словами, відповідний проект був підготовлений ПР на базі виборчої програми новообраного Президента Віктора Януковича і направлений на ознайомлення всім фракціям за виключенням поки Блоку Юлії Тимошенко.

«В межах нашої політичної сили було розроблено коаліційну угоду на базі програми Президента Януковича і ми пропонуємо нашим колегам подивитися цю коаліційну угоду і внести свої правки, зауваження, якщо вони вважають за потрібне», — сказав він.

Єфремов також відзначив, що такий проект вже був наданий першим заступником голови Ради Олександром Лавриновичем спікерові як керівникові фракції Блоку Литвина Володимиру Литвину.

«Йому (Литвину) надійшов проект коаліційної угоди не як документ, який поданий до парламенту, а як до керівника фракції Блоку Литвина в процесі консультацій для того, щоб він подивився щодо можливих внесень до цього проекту», — пояснив він.

Ефремов відзначив, що наразі напрацьовується проект коаліційної угоди, який у разі досягнення домовленостей між фракціями буде підписаний керівниками фракцій, які входитимуть в коаліцію.

Нагадаємо, Литвин підтвердив, що ПР передала йому чорновий варіант коаліційної угоди.

За матеріалами: Українські новини

 

Читайте также по теме