ГолосUA
05:51 09/07/2010

Реконструкція Московської площі в Києві наближається до фіналу

Реконструкція Московської площі, яка тривала кілька років в зв’язку зі спорудженням на ній багаторівневої естакади, перейшла у фінальну фазу. На сьогоднішній день будівельні роботи на Московській площі виконані на 85%. />  

Про це повідомили в корпорації «Київавтодор».
 

Зокрема, за даними «Київавтодору», на Московській площі прокладено всі інженерні комунікації, встановлено 95% опор естакади, змонтовано 1 210 тон металевих конструкцій прогонів естакади. Також завершено усі оздоблювальні роботи у підземних переходах( через Проспект Науки, Червонозоряний проспект і проспект 40-річчя Жовтня) та будівництво пішохідного мосту через Червонозоряний проспект. Крім того, завершено усі основні роботи з прокладання високовольтних кабельних мереж. У завершальній стадії знаходяться роботи з бетонування плити автопроїзду естакади, а також по ремонту залізобетонної плити автопроїзду існуючого шляхопроводу через залізничні колії.
 

Очікується, що введення об’єкту в експлуатації, яке заплановано на 2010 рік, збільшить пропускну здатність Московської площі з 9 до 12 тисяч автомобілів на годину і ліквідує затори.
 

І. Тимошенко
 

Читайте также по теме