ГолосUA
10:28 11/09/2008

Роман Безсмертний похвалив місцевих діячів за витримку, державну мудрість і твердість

Секретаріат Президента України звинуватив  керівництво уряду у спробах перенести дестабілізацію політичної ситуації на місцевий рівень. Як повідомила прес-служба глави держави, заступник голови президентського секретаріату Роман Безсмертний має, зокрема, інформацію про ініціювання Прем’єр-міністром України, лідером БЮТ Юлією Тимошенко  відкритих листів від депутатів обласних, міських, районних рад до Президента України із звинуваченнями у нібито розвалі парламентської коаліції.

За словами Романа Безсмертного, також у деяких місцевих радах за дорученням Юлії Тимошенко відбуваються спроби зняти «незручних» голів обласних державних адміністрацій шляхом висловлення їм недовіри.  

Однак, як висловився Роман Безсмертний, у місцевих діячів, зокрема членів БЮТ на місцях, «вистачає витримки, державної мудрості і твердості громадянської позиції не піддаватися на такі ініціативи, не допустити перенесення порушень БЮТом коаліційної угоди і дестабілізації ситуації з печерських пагорбів на місцевий рівень». 

 

Читайте также по теме