ГолосUA
15:50 14/12/2008

Російська опозиція провела «Марш незгодних» в Москві

Понад півсотні учасників несанкціонованого «Маршу незгодних» перекрили декілька смуг руху на Садовому кільці і пройшли від станції метро Павелецька до станції Добринінська. />  

Про це повідомило «Эхо Москвы».
 

Опозиціонери скандували «Нам нужна другая Россия» і «Россия – без Путина». Міліція затримала близько дев’яноста осіб. Зокрема, лідера націонал-більшовиків Едуарда Лимонова, керівника руху «Ми» Романа Доброхотова. Такі дані наводить ГУВС Москви.
 

У міліції всіх затриманих називають «хуліганами» і підкреслюють, що ніякого «Маршу незгодних» не було. Начальник Управління інформації і зв’язків з громадськістю московського ГУВС Віктор Бірюков назвав блефом заяви Гарі Каспарова і Едуарда Лимонова про те, що вони виведуть на Тріумфальну площу 2 тисячі своїх прихильників.
 

«Правоохоронні органи міста були готові до будь-якого розвитку ситуації, але на Тріумфальну площу так ніхто і не прийшов», — сказав Бірюков. Він підкреслив, що були лише окремі спроби хуліганських і протиправних дій, які вчасно зупинили співробітники правоохоронних органів.

 

Читайте также по теме