ГолосUA
09:06 26/10/2008

Російські комуністи вимагають видати їм Бонда

Активісти Міжрегіональної організації «Комуністи Петербурга й Ленобласті» відкрито звернулися на своєму сайті до української актриси Ольги Куриленко, яка «безсоромно погодилася зіграти утриманку ворога радянського народу диверсанта та вбивці кровавого Джеймса Бонда-007».

У зверненні актрису звинувачують у «вчиненні акту інтелектуальної і моральної зради». «Радянська Україна і весь Союз безкоштовно тебе навчали, лікували, виховували, та ніхто не знав, що ти підеш у кінокоханки Бонда, що убив, згідно фільмам про шпигуна, сотні радянських людей і громадян країн соцтабору — кубинців, в`єтнамців, північнокорейців, китайців і нікарагуанців. Ти спокусилася на багатство і послужний донжуанський список західного шпигуна. Хто тобі, Олю, заважав зіграти улюблену жінку справжніх героїв — Штірліца, Щорса, Ковпака, Ярослава Галана, Петра Симоненка?!», — наголошується у заяві.

Російські комуністи також дорікнули Ользі Куриленко «за подаровану Бонду пляшку горілки і вихваляння цим» "Невже ти хочеш, щоб Україна стала колонією США, а кримських дівчат насилували жорстокі і тупі американські десантники?! Чи знаєш, що робили в дні Великої Вітчизняної війни з жінками, які шанували окупантів?! Де ж твій патріотизм? Адже ти носила піонерський галстук…"

При цьому автори звернення вказали актрисі на єдиний, на їхню думку,«шлях на Батьківщину» — вона повинна «захопити і доправити до правоохоронних органів Росії виконавця ролі Бонда Деніела Крейга – цю машину для вбивства, створену НАТО, що ненавидить все радянське і слов`янське, все народне. Хай він розкаже, які ще плани з дискредитації Росії пишуть в Пентагоні і Голівуді…»

 

Читайте также по теме