ГолосUA
19:12 25/02/2010

Росія готова повернути втрачене у відносинах із Україною – Федеральні збори РФ

Віктора Януковича сьогодні можна не лише привітати, а й поспівчувати йому,  вважає голова верхньої палати російського парламенту – Ради Федерації Федеральних зборів РФ, голова партії «Справедлива Росія» Сергій Міронов.

Як повідомили кореспонденту ГолосUA у прес-службі «Справедливої Росії», сьогодні Міронов прокоментував вступ Віктора Януковича у посаду президента України.

«Той колосальний вантаж проблем, який йому доведеться вирішувати на цій високій посаді, вимагає від нього мужності, рішучості, політичної мудрості. Мені здається, за роки у публічній політиці Віктор Федорович зміцнив ці якості, а відтак має потенціал стати справжнім загальнонаціональним лідером. Тому я з оптимізмом дивлюсь на майбутнє України. Так само, як й на майбутнє нашої країни, яке в значній мірі визначається станом російсько-українських стосунків», — заявив Міронов.

На думку голови Ради Федерації, незважаючи на напружені міждержавні відносини в останні роки, між Україною та Росією зберігалися найтісніші відносини – на рівні сімей, підприємств, регіонів, партій. «Ворожа до Росії риторика влади, що йде, була безсила щось змінити, особливо за такий короткий час. Але все одно втрачено чимало. Й ми чекаємо від нового керівництва України, що втрачене буде швидко поновлюватися. Росія до цього давно готова», — підкреслив Міронов.

Д. Кляхін

 

Читайте также по теме