ГолосUA
15:06 11/06/2010

Росія не дислокуватиме свої військові підрозділи ніде в Україні, окрім Криму (ГОЛОС)

Дислокація військових підрозділів російського Чорноморського флоту в інших містах України, окрім Криму, є недоцільною, й подібне питання не розглядається. /> ГОЛОС

Про це в інтерв’ю кореспонденту ГолосUA заявив колишній командуючий Чорноморським флотом, депутат Держдуми РФ, член Комітету з питань оборони адмірал Володимир Комоєдов.

Так він прокоментував заяви деяких політиків про наміри Росії направити своїх військових до деяких українських міст, де раніш базувалися підрозділи Чорноморського флоту – зокрема, Миколаєва, Очакова, Одеси та гирла Дунаю.

За словами адмірала, після виконання певних завдань перебування російських підрозділів у цих містах є недоцільним. Наприклад, після завершення ремонту ракетного крейсеру «Москва» — флагману Чорноморського флоту – з Миколаєва була виведена бригада ЧФ. Повертатись туди та в інші міста немає сенсу.

«Нащо ми тоді ж уходили з Миколаєва? І бригаду ми звідти прибрали. Ми віддали та прибрали все. Будинки, будівлі, штаби. Вони напевне вже приватизовані, прихватизовані, напевне, там вже все це хтось купив-продав. Ось ми такі: нехай краще згниє, А зараз повернутися, я вважаю, безглуздо. Ніякої логіки повернення я не бачу», — відзначив Комоєдов.

Д. Кляхін
 

Читайте также по теме