ГолосUA
16:58 07/07/2010

Росія передала Польщі всі матеріали у справі загибелі Качинського

Росія передала польській стороні всі матеріали, що стосуються розслідування авіакатастрофи під Смоленськом літака президента Польщі Леха Качинського.

Про це заявив віце-прем’єр РФ Сергій Іванов. /> «Вже більше нема чого передавати. Все, що можна було передати, – передано», – сказав він

Посадовець підкреслив, що розшифровки переговорів пілотів літака, що розбився, вже передані до Варшави і опубліковані польською стороною. «Зрозуміти вже неважко все», – зауважив Іванов.

У той же час, говорячи про питання завершення слідства у справі про авіакатастрофу, віце-прем’єр Росії сказав, що це питання перебуває у веденні «двох незалежних органів влади – Слідчого комітету і Генпрокуратури». «І втручатися в їхню роботу я не буду», – підкреслив віце-прем’єр.

Нагадаємо, 10 квітня під Смоленськом розбився літак польського президента Леха Качинського Ту-154. На борту була високопоставлена делегація у складі 96 осіб – 88 пасажирів і вісім членів екіпажа. Не вижив ніхто. Польська делегація прямувала до Катині, аби взяти участь у жалобних заходах на місці розстрілу в 1940 році органами НКВС СРСР польських військовополонених.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна
 

Читайте также по теме