ГолосUA
09:12 05/04/2009

Росія проводить масштабну перевірку ЧФ в Севастополі

Міністерство оборони Росії проводить масштабну перевірку Чорноморського флоту, який базується в Севастополі. />  

"Комплексна комісія міністерства оборони у складі більше 120 генералів та старших офіцерів приступила з 30 березня до інспекції штабу Чорноморського флоту, об’єднань та частин, перевірки їхньої готовності до переведення на нову організаційно-штатну структуру в межах загальної реорганізації армії і флоту", — цитує агентство “Інтерфакс” слова джерела.  
 

Перевірка триватиме до 28 квітня. Комісію Міноборони очолює начальник військової інспекції Міноборони РФ — головний військовий інспектор генерал-лейтенант Геннадій Борисов.
 

Під час інспекції вже були заслухані доповіді командувача Чорноморським флотом віце-адмірала Олександра Клецкова, його заступників з організації бойової та оперативної підготовки в 2008 році, а також доповіді щодо виконання завдань з переведення плавскладу кораблів на контрактний спосіб.
 

Інспектори перевіряють не тільки результати бойової та оперативної підготовки, але й роботу тилових частин, діяльність штабу флоту з приведення чисельності сил і підрозділів до нових штатних розкладів. Джерело повідомило, що під час оптимізації органи управління флоту, а також тилові служби планується скоротити більш ніж у два рази.

 

Читайте также по теме