ГолосUA
16:02 11/02/2011

Розпочався набір персоналу для проведення Євро-2012

УЄФА розпочав набір персоналу для проведення фінальної частини Євро-2012 в Україні.

Перші вакансії вже розміщено на Міжнародному кадровому порталі hh.ua, повідомив ГолосUA

color="#000000">PR-менеджер сайту Юрій Палійчук.

Усім охочим долучитися до найбільшого футбольного дійства в Європі пропонують позиції координатора з закупівель, транспортних івентів та керівників груп волонтерів.

Серед основних вимог, які ставить УЕФА до таких спеціалістів, — наявність вищої освіти, досвід роботи в аналогічній сфері від двох до трьох років, вільне володіння українською, англійською та бажано польською мовами, стресостійкість, наявність відмінних комунікаційних навичок.

Побажань стосовно статі фахівців, які забезпечуватимуть проведення футбольного чемпіонату, організатори не висловили.

У вакансіях зазначається, що місцевий організаційний комітет з підготовки до ЄВРО 2012 у співпраці з УЄФА, пропонує високу конкурентноздатну оплату праці і соціальний пакет, проте сам рівень заробітної плати не зазначено. Організатори ЄВРО 2012 звертають увагу на те, що он-лайн заявки будуть розглядати першочергово і обіцяють зв’язатися з кандидатами, які пройдуть відбір.

Згідно з умовами контракту, запропонованими місцевим організаційним комітетом з підготовки до ЄВРО 2012, координатори транспортних івентів та керівники груп волонтерів повинні розпочати роботу вже в квітні цього року.

Читайте также по теме