ГолосUA
18:48 19/01/2011

Розповідаючи про зловживання Тимошенко, влада намагається відволікти увагу українців від проблем, — «Батьківщина»

З огляду на провальні результати економічної політики нинішня влада намагається відволікти увагу громадян від погіршення життя в країні протягом останнього року «безперервними байками про міфічні зловживання уряду Тимошенко”.

Про це йдеться на офіційному сайті партії «Батьківщина».

«Замість звіту про свою діяльність режим Януковича пропонує людям жуйку від голови КРУ Андреєва, гіперактивність якого відбувається якраз у ті моменти, коли країна опиняється у стані чергового цінового шоку внаслідок бездарної і некомпетентної роботи уряду Азарова»,- зазначають в партії.

Прес-служба партії «Батьківщина» вважає, що нинішній голова КРУ не має морального права ані критикувати попередній уряд, ані обіймати свою посаду з огляду на те, що його таланти «масовіка-затєйніка» неодмінно мають стати предметом вивчення правоохоронних органів.

«Ми також переконані, що режиму Януковича немає що сказати власному народові, немає чим прозвітувати про свої «досягнення» напередодні роковин перебування при владі з однієї причини – через відсутність таких досягнень. Влада провалилася»,- зазначають в «Батьківщині», наголошуючи, що відповідну оцінку влада отримала від світових міжнародних організацій у вигляді зниження всіх існуючих рейтингів.

В партії зазначають, що свідомі того, що з наближенням весни «збудливість окремих елементів у високих кабінетах буде підвищуватися, а тому звертати увагу на цей «потік свідомості» варто тільки медичним фахівцям вузького профілю».

У «Батьківщині» також вважають, що чинним посадовцям прийшов час не тільки звітувати про власну роботу, але й нести за неї відповідальність.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:30 23/12/2023

Партия Юлии Тимошенко «Батькивщина» заблокировала подписание законопроекта о легализации медицинского каннабиса в Украине. Соответствующий...