ГолосUA
13:02 21/03/2011

Розслідуванням зникнення палестинця, якого викрав Моссад, займається Генеральна прокуратура України

Розслідуванням зникнення громадянина Палестини Абусісі Дірар Муси займається Генеральна прокуратура України.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

До Міністерства внутрішніх справ України від різних державних і громадських установ та організацій надходили звернення щодо надання допомоги у встановленні місцезнаходження 42-річного громадянина Палестини Абусісі Дірар Муси, який зник за невідомих обставин у лютому 2011 року.

На його розшук було орієнтовано особовий склад органів внутрішніх справ України, прикордонні та митні пости, здійснено перевірку за наявними обліками міліції, лікувальних закладів, готелів тощо. Таким чином, перевірялася вся інформація, яка може допомогти встановити місцезнаходження Абусісі Дірара.

Зі слів його дружини відомо, що зниклий наразі може перебувати закордоном.

МВС України направило до Укрбюро Інтерполу та представника МВС України в Державі Ізраїль запити щодо встановлення місцезнаходження громадянина Палестини. Але відповіді ще не надходило.

Водночас повідомляємо, що органами внутрішніх справ України цей громадянин не затримувався, запитів чи звернень компетентних органів третіх держав на адресу МВС України щодо затримання на території України Абусісі Д.М. для подальшого перевезення за межі держави не надходило.

15 березня 2011 року матеріали справи щодо зникнення громадянина Палестини  Абусісі Дірар Муси затребувала Генеральна прокуратура України.

Читайте также по теме