ГолосUA
17:19 30/12/2009

Рух поїздів протягом останньої доби не припинявся — Мінтранс

До боротьби зі стихією протягом останньої доби на залізничних шляхах було залучено понад 12,5 тисяч залізничників, задіяно 15 снігоочисних машин СМ-2, один снігоочисник СДПМ та інша спеціальна техніка.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Основні зусилля залізничники зосередили на забезпеченні безперебійного руху пасажирських та приміських поїздів. Незважаючи на складні метеорологічні умови, рух поїздів не припинявся.

Основні снігоочисні роботи велися по станціях Дарниця, Київ-Пасажирський, Чернігів, Фастів, Миронівка, Козятин, Коростень, Жмеринка, Ніжин, Горностаївка, Кордишівка, Голендри, Чернігів-Овруч (Південно-Західна залізниця), Христинівка (Одеська залізниця). При очищенні об’єктів залізничної інфраструктури вивезено тисячі кубічних метрів снігових мас. Для оперативного реагування на негоду на залізницях цілодобово працюють штаби.

Нагадаємо, упродовж останньої доби в Україні знову випала значна кількість опадів, ситуація ускладнилася вітром і ожеледицею. Цього разу з усіх залізниць найбільше постраждала Південно-Західна.

 

Читайте также по теме