ГолосUA
09:11 21/11/2009

Саакашвілі вважає, що жарти Путіна ображають і Україну, і Росію

Жарти російського прем’єр-міністра на адресу Віктора Ющенка є образливими для України та Росії.

Таку думку президент Грузії Михайло Саакашвілі висловив в ефірі «Шустер live», передав кореспондент ГолосUA.

«Це образа України таким тоном розмовляти про кого-небудь з будь-якої сторони, це образа і російського народу, який я дуже поважаю», — наголосив політик.

При цьому він з гумором прокоментував жарти прем’єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна з приводу його краватки.

«Путін обіцяв підвісити мене за окремі частини мого тіла, про які я зараз не буду говорити, але які потрібні кожному чоловікові, особливо політику, і навіть, жінці-політику. Зараз він говорить про мою краватку. Тут одна гарна новина, що він піднявся трохи вгору – так мені спокійніше», — пожартував М. Саакашвілі.

Також президент Грузії висловив сподівання, що Росія «винесла уроки від Грузії, в якій сьогодні менше корупції та кращий інвестиційний клімат, та від України, в якій більше свободи, та свого часу стане нормальною країною з якою легко буде підтримувати стосунки». «Я щиро на це розраховую», — підкреслив він.

Нагадаємо, що 19 листопада в Ялті на зустрічі з Юлією Тимошенко Володимир Путін порадив президенту України зустрічатися з грузинським колегою без краватки, аби той її не з’їв.

А. Береза

 

Читайте также по теме