ГолосUA
15:49 21/07/2010

Садовий заявляє, що він не збирається балотуватися на посаду мера Львова від Партії регіонів

Міський голова Львова Андрій Садовий заявляє, що чутки про те, ніби на місцевих виборах він балотуватиметься на посаду мера від Партії регіонів і має підтримку цієї політичної сили – це лише чутки.

Про це Андрій Садовий сказав сьогодні під час брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

«Я думаю, таких чуток з кожним днем буде все більше і більше. Стосовно Партії регіонів, то від неї я стовідсотково не балотуватимусь», — наголосив міський голова.

Він також зазначив, що отримав достатньо багато пропозицій від інших партій, які мають бажання підтримати його кандидатуру на виборах. «Я всі відповідні рішення буду давати в ті терміни, які передбачені чинним законодавством. Як Ви знаєте, згідно з законом, висунення почнуться після 10 вересня. Після 10 вересня і можна буде на цю тему говорити. До цього часу це будуть плітки і розмови», — сказав А. Садовий.

Нагадаємо, раніше голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук заявляв, що не виключено, що ПР підтримає на виборах міського голови Львова Андрія Садового. За словами П. Писарчука, якщо в Партії регіонів є люди, які прихильно ставляться до Садового, то це їхня особиста справа і їхня особиста позиція.

«Якщо є правдивою та інформація, що він ніби шукає прихильності серед лідерів Партії регіонів у Києві, це значить, що все в нас іде непогано, бо хто би міг подумати ще півроку тому, що Андрій Іванович буде не соромитися і шукати підтримки в Партії регіонів. Це значить, що наша партійна організація є авторитетною структурою, якщо нині діючий мер тепер шукає підтримки в Партії регіонів», – наголосив Петро Писарчук.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме