ГолосUA
08:05 10/12/2008

Санта Клаус у Польщі вимагав викуп за вкрадений екскаватор дитячими іграшками

Польський Санта Клаус почав промишляти здирництвом заради того, щоб порадувати дітвору з притулку. Дід Мороз повернув вкрадений екскаватор лише в обмін на мішок з новорічними презентами. /> Курйозний злочин здійснений в польському місті Люблін, де у власника екскаватора Ярослава Кривоноса викрали його дорогу будівельну техніку. Про це повідомило РИА "Новости".
Вартість викраденого екскаватора складала 4,5 тисяч доларів. Яке ж було здивування постраждалого, коли сам викрадач подзвонив йому через деякий час і представився Дідом Морозом. Викрадач запропонував повернути екскаватор на місце, але тільки в обмін на своєрідний передноворічний викуп. Зловмисник зажадав видати йому іграшки для дітей з люблінського притулку.
По телефону Дід Мороз уточнив, що вартість подарунків не повинна складати менше 300 доларів. Після того, як Я.Кривоніс виконав вимогу Санти, він знайшов свій екскаватор на колишньому місці.
У поліції дивуються з приводу цієї витівки. "Мабуть, зараз для економіки настали дуже важкі часи, якщо навіть Санта пробує свої сили в крадіжці", — відзначив один з поліцейських.

 

Читайте также по теме