ГолосUA
06:29 21/01/2011

Сапери знайшли у Макіївці ще дві бомби

У Маківці перед часом, який зазначили у своїй записці терористи (тобто – перед 17.00), сапери знайшли ще дві бомби.

Про це повідомили джерела «Комсомольської правди».

«Ситуація була вкрай напруженою до 4 вечора, адже терористи обіцяли здетонувати рівно о 5 вечора інші бомби, — повідомило джерело, описуючи четвергові події, — Близько 16.20 ситуація і зовсім загострилася до краю, адже загін спеціального реагування відшукав ще два пакети з характерними пристроями в Гірницькому і Пролетарському районі . Пристрої які в них знаходилися, були дуже схожі на бомби. Ці пакети були вилучені і під пильним наглядом саперів доставлені в безпечне місце «.

Спецслужби запевняють: ситуація в Макіївці стабілізувалася і боятися вже нічого. Тим не менш, кращі сапери Україні як і раніше прочісують місто вздовж і впоперек

Є побоювання, що терористи, які зажадали від влади Макіївки 4 млн. євро, можуть організувати та інші вибухи. Адже в записці, знайденій біля місця теракту, було сказано, якщо їм не передадуть означеної суми, в Макіївці прогримить ще 5 вибухів.

За словами джерела, після цієї знахідки очікування фатального часу, а саме 5 вечора проходила з тремтінням у колінах. Всі чекали вибухів. На щастя, вони не відбулися.

Джерело стверджує, є побоювання, що терористи просто причаїлися і вичікують зручного часу. За непідтвердженою інформацією в місті Єнакієве (на батьківщині президента), з’явилися додаткові наряди міліції і «Беркута», які прочісують вулиці.

Як відомо, у четвер вранці в Макіївці пролунали два вибухи — біля торгового центру і біля центрального входу в адміністративну будівлю держпідприємства «Макіїввугілля».

В результаті обох вибухів постраждалих немає.

Поблизу одного з місць вибуху на стіні був виявлений прикріплений конверт, в якому містилася вимога виплатити велику суму грошей «від людей, які відомі в Макіївці». Гроші в результату не заплатили. Вибухів не було.

За матеріалами: ТСН.ua 

 

Читайте также по теме