ГолосUA
18:34 23/02/2010

СБУ ліквідувала контрабандний канал ввезення в Україну психотропних речовин з країн Балтії,

Понад 9 кг метамфетаміну вилучила Служба безпеки України у наркокур’єра в результаті довготривалої багатоетапної спеціальної операції, спільної з правоохоронними органами Республіки Литва та Держприкордонслужбою України.

Таким чином ліквідовано стійкий контрабандний канал ввезення в Україну психотропних речовин з країн Балтії, повідомили у прес-центрі СБУ.  

18 лютого ц.р. у пункті пропуску через державний кордон України «Виступовичі» під час митного догляду правоохоронці затримали іноземного громадянина, у якого вилучено контрабандну партію метамфетаміну. 16 брикетів з психотропною речовиною, яку зловмисник приховав у схованці під сидінням свого легковика, знайшла собака кінологічної служби ДПС.

За даними СБУ, небезпечний порошок наркоугруповання збиралося реалізувати в різних регіонах України. Ціна 1 г метамефетаміну на «чорному ринку» становить близько 20 доларів США.

Слідчим відділом Управління СБУ у Житомирській області порушено кримінальну справу за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.305 Кримінального кодексу України. Наркоділок утримується під вартою.

 

Читайте также по теме