ГолосUA
13:25 20/10/2010

СБУ перекрила канал збуту наркотиків у Львові

 

Співробітники Служби безпеки України у Львові затримали двох громадян України – організаторів каналу контрабанди героїну.

/>  

Як з'ясувалося, чоловіки купували «товар» у Польщі та перепродавали в Україні, повідомила прес-служба СБУ.


 

Встановлено, що затриманий 25-річний житель Львова раніше вже був засуджений в Україні і розшукується правоохоронцями Республіки Польща за злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Його спільник – 38-річний уродженець Тернопільщини, який постійно живе у Польщі, займався пошуком і придбанням наркотичних речовин за кордоном.


 

Наразі зловмисників заарештували, проти них слідчі СБУ порушили кримінальну справу за ознаками злочинів за контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах та незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

 

Раніше, наприкінці 2009 року, «на гарячому» попався кур’єр цього наркоугрупування. 29-річного жителя Львова затримали співробітники СБУ при перетині ним польсько-українського кордону у пункті пропуску «Краковець». Чоловік намагався ввезти в Україну понад 200 г героїну. Вироком районного суду Львівської області за контрабанду наркотиків кур’єра засуджено до 4 років позбавлення волі.


 

Читайте также по теме