ГолосUA
06:28 24/12/2009

СБУ пообіцяла арештувати Лозинського за декілька місяців

Служба безпеки України пообіцяла за декілька місяців розшукати й заарештувати екс-народного депутата Віктора Лозинського, якого звинувачують у вбивстві.

Про це повідомив у ефірі «5 каналу» голова Служби безпеки Володимир Наливайченко, передав кореспондент ГолосUA.

На запитання, коли буде заарештований Лозинський, В. Наливайченко відповів: «Я відповім відверто – найближчим часом. Пошукові заходи не зупиняються ні на мить».

Він також наголосив, що для досягнення очікуваного результату важлива співпраця Служби безпеки з Міністерством внутрішніх справ. «Ключове питання – це взаємодія з Міністерством внутрішніх справ, бо СБУ не має стільки людей, можливостей, скільки МВС. Тим більше, розшук осіб, які підозрюються у вбивствах є компетенцією МВС», — сказав голова СБУ.

Наливайченко розповів про тактику, за допомогою якої розраховує на арешт підозрюваного. «Я впевнено заявляю, що розшук триватиме так само інтенсивно, і ми розраховуємо на результат. Так, як було з Пукачем, коли ми вийшли на заміну декількох оперативно-розшукових груп і через декілька місяців отримали результат, як за декілька місяців був розшуканий Зварич. Думаю, у часі це не затягнеться», — висловив переконання Володимир Наливайченко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме