ГолосUA
18:38 21/01/2011

СБУ відкинула “цинічні” заяви про політичне підґрунтя вибухів у Макіївці

Заяви деяких опозиційних політиків про те, що вибухи в Макіївці є начебто “політичною технологією”, вражають своїм цинізмом.

Про це йдеться у заяві Служби безпеки України.

Згідно з повідомленням робити їх “можуть лише ті, для кого це стало нормою життя і щоденною практикою”. “Терор – це, насамперед, людське горе, біль, втрати. І той, хто висловлює навіть припущення про “політичні технології”, є безвідповідальною особою, яка не погребує нічим заради привертання уваги до своєї особи”, — сказано у повідомленні.

СБУ повідомила, що останню добу всі сили СБУ, МВС та інших структур Антитерористичного центру задіяні для розкриття злочину і недопущення нових вибухів. “Запевняємо, що ми володіємо всіма засобами і необхідним досвідом для виявлення злочинців, вони відповідатимуть перед законом. Ще раз наголошуємо, що головною версією вибухів залишається бажання злочинців отримати грошову винагороду. Це — кримінальний злочин, здійснений суспільно небезпечним засобом. Слідчо-оперативні дії відносно виконавців вибухів тривають. Про хід розслідування та його результати ми постійно інформуватимемо громадськість”, — пообіцяли у СБУ.

Нагадаємо, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що вважає, що вибухи, які відбулися напередодні, 20 січня, в Макіївці біля торгового центру і біля центрального входу до адміністративної будівлі держпідприємства “Макіїввугілля”, є політичною технологією влади.

 

Читайте также по теме