ГолосUA
11:37 21/08/2009

СБУ відкрила телефонний номер для екс-депутата Лозинського

Служба безпеки України гарантує безпеку оголошеному в розшук колишньому народному депутатові Віктору Лозинському, якщо він зателефонує за вказаним телефоном, а потім прибуде до слідчого Генеральної прокуратури.

Про це сьогодні повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.

«Я звертаюся до пана Лозинського, знаю, що він мене почує, що ми гарантуємо конфіденційність і безпеку для того, щоб він прибув до слідчого Генеральної прокуратури України. На сьогодні для нього виділено окрему телефонну лінію — 8(067) 244-00-58. Обіцяю, що «Альфа» гарантуватиме безпеку, щоб він без перешкод прибув до слідчого. Ті люди, які перешкоджають його прибуттю до України, до слідчого, будуть нейтралізовані. Тому, хай телефонує, і надалі ми гарантуємо йому і безпеку, і його права в спілкуванні зі слідчим», — заявив В.Наливайченко.

Як повідомляв ГолосUA, 16 червня 2009 року в Голованівському районі Кіровоградської області стався інцидент за участю на той час ще народного депутата від фракції БЮТ В.Лозинського, прокурора Голованівського району Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського і місцевого жителя Валерія Олійника із застосуванням вогнепальної та холодної зброї, внаслідок чого 55-річний В.Олійник загинув.

3 липня Верховна Рада позбавила депутатських повноважень В.Лозинського за його заявою. Після цього його було оголошено у розшук. /> За матеріалами: «РІА Новини»

 

Читайте также по теме