ГолосUA
18:18 18/08/2010

СБУ виявила зловживання у ДП «Миколаївський облавтодор» на 1,8 млн. грн.

За матеріалами Служби безпеки України Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом розтрати посадовими особами регіонального структурного підрозділу ДП "Миколаївський облавтодор" дорученого їм майна.

Про це повідомила прес-група СБУ в Миколаївській області.

Намагаючись приховати злочинну діяльність, посадові особи вносили в інвентаризаційні описи завідомо неправдиві дані. Раніше перевіркою контрольно-ревізійних органів було встановлено нанесення державі збитків на загальну суму 1 млн. 832 тис. грн.

Крім цього встановлено, що з грудня 2009 р. по березень 2010 р. відповідальні особи іншого райавтодору, у відповідності до підписаних договорів з місцевим підприємцем, перерахували на його рахунок кошти для закупівлі дизельного палива для потреб підприємства. Однак, проведеною перевіркою контрольно-ревізійних органів встановлено, що паливо на адресу філії ДП "Миколаївський облавтодор" не надходило, в той же час, посадові особи списували його, нібито, для потреб автопарку райавтодору.

Слідчим відділом УСБУ в Миколаївській області за фактом зловживання посадовими особами райавтодору порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України. />  

Читайте также по теме