Ольга Черненко
06:42 02/02/2011

Семинога вважає неправильним кроком рішення фракції БЮТ про виключення депутатів

Колишній народний депутат від БЮТ-"Батьківщини"Анатолій Семинога, якого виключили за голосування змін до Конституції, називає це рішення неправильним.

Про це він сказав в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Я цій партії віддав 10 років. Я 10 років у команді. Тому перед тим, як виключати з фракції, могли хоч попередити мене. Я вважаю рішення фракції неправильним", — наголосив він.

Водночас депутат зазначив, що погодиться з будь-яким рішенням фракції. "Я здивований рішенням фракції. Бо вона не приймала рішення, що всі мають одноголосно не голосувати за цей законопроект. А в мене була своя думка. Тому я її висловив. Мене ж ніхто не питав, яка моя думка. Ніхто нею не поцікавився. А я вчинив так, як вважав за потрібне, бо в березні цього року вибори провести просто нереально. Часу реально немає. І до цих виборів не готовий ніхто: ні країна, ні виборці", — зауважив нардеп.

Нагадаємо, фракція БЮТ виключила зі свого складу 7 депутатів, які проголосували за зміни до Конституції. Одразу після голосування змін за Конституцію безпосередньо в сесійній залі відбулося засідання фракції. Були виключені депутати Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

Читайте также по теме