Серед усіх країн світу лише Пакистан погодився без віз приймати власників паспортів Інтерполу – МЗС

МЗС хоче досконало вивчити практику запровадження безвізового режиму для власників паспортів Інтерполу перед запровадженням їх в Україні.

Про це повідомив Директор консульського департаменту МЗС України Андрій Олефіров під час наради в Міністерстві внутрішніх справ, передав кореспондент ГолосUA.

«Скажу відверто, що на думку МЗС України, це питання – запровадження безвізового режиму для власників подібних проїзних документів потребує подальшого детального опрацювання, оскільки наша компетенція – це проаналізувати стан справ в інших країнах», — заявив А. Олефіров

За його словами відповідно до офіційно наданої МЗС інформації від Інтерполу на даний момент лише одна країна-учасниця Інтерполу запровадила безвізовий режим для власників цих документів. Цією країною, як зазначив у 2010 році стала Пакистан.

Нагадаємо, 4 лютого в Київ приїжджає Генеральний секретар Інтерполу Рональд Кеннет Нобул. Серед питань, які будуть обговорюватись ним, на порядку денному – прийняття Україною практики безвізового режиму для власників паспортів Інтерполу.

Читайте также по теме