ГолосUA
09:36 13/10/2010

Серед загиблих у Марганці досі не упізнано п’ять тіл

 

size="4">Із 43 загиблих людей у автокатастрофі в Марганці Дніпропетровської області тіла п'яти жінок досі не упізнано.

 

size="4">Про це повідомив мер Марганця Сергій Кузнєцов.

 

size="4">Згідно з інформацією, троє постраждалих в ніч на середу були доставлені літаком з лікарні Марганця до Дніпропетровська. Їх стан важкий – черепномозкові травми і численні травми органів.

 

size="4">Тим часом, у мерії Марганцю відбулося засідання комісії, де вирішували питання виплат компенсацій постраждалим — по 100 тисяч гривень — та організації поховань. Під стіни мерії прийшли також родичі загиблих та постраждалих у ДТП. Наразі з ними працюють психологи.

 

size="4">Похорони більшості загиблих відбудуться в четвер в селищі Городище.

 

size="4">За інформацією прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій, в результаті ДТП у Марганці загинули 43 людини, зокрема троє дітей і водій автобуса. З них — дві людини померли під час транспортування в лікарню, троє померли в лікарні м. Марганець. За життя 10 людей зараз борються медики.

 

size="4">У МНС повідомили, що водій перевозив 52 пасажири, у Державтоінспекції також підтверджують ці цифри.

 

size="4">Нагадаємо, у вівторок, 13 жовтня, в Дніпропетровській області на залізничному переїзді в Марганці пасажирський автобус «Еталон» зіткнувся з локомотивом. За попередніми даними, автобус виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора.

 

size="4">За кількістю жертв автокатастрофа стала наймасштабнішою за роки незалежності України.

 

size="4">13 жовтня 2010 року оголошено в Україні днем жалоби. Приспущено Державний прапор України на будівлях органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій по всієї території України, а також зарубіжних дипломатичних установ України. Відміняються розважально-концертні заходи, спортивні змагання. Внесено зміни в програми теле- і радіопередач.

 

size="4">За матеріалами: 5 канал,
Читайте также по теме