15:50 29/10/2014

Сергій Лещенко і Мустафа Найєм вели власну передвиборчу кампанію у 102-му окрузі, — Олесь Довгий

Діяльність Сергія Лещенка і Мустафи Найєма у 102-му окрузі на Кіровоградщині Олесь Довгий назвав засобом передвиборчої агітації та підтримки уваги медіа до їхніх осіб.

Про це Довгий написав у своєму блозі на сайті «Обозреватель», передає 112.ua.

Нагадаємо, за даними підрахунку голосів ЦВК, Довгий виграє вибори у 102-му окрузі.

«Кілька останніх тижнів я і громадяни Кіровоградської області були мішенню для групи молодих політиків, які вирішили організувати власну передвиборчу кампанію за рахунок зриву виборів у 102-му окрузі», — зокрема зазначив Довгий.

Він заявив, що йому було висунуто масу звинувачень, жодне з яких у підсумку не було підтверджено.

«За ці тижні я щоденно отримував звинувачення в організації фальшування, скупівлі голосів, нападів на тих самих журналістів, які зараз стали народними депутатами. Соціальні мережі рясніли особистими погрозами «активістів», які під час своїх «акцій» намагалися каламбурити із моїм прізвищем — ознака дурного смаку, який не має бути притаманним «кращим журналістам країни»», — написав Довгий.

Також Довгий висловив здивування позицією Лещенка та Найєма, які балотувалися у Верховну Раду від Блоку Петра Порошенка, щодо Вадима Бондаря – кандидата від БПП у 102-му окрузі. За словами Довгого, журналісти закидали Бондарю, що він начебто є простим статистом, якого партія виставила для того, аби забезпечити Довгому — самовисуванцю — максимально сприятливі умови і відсутність конкуренції.

«Я не знаю, як ваші колеги в партії «Блок Порошенка» оцінюють ці заяви. Але я б однозначно оцінив їх як зраду і не зміг би знайти в собі сили продовжувати співпрацювати та спілкуватися із такими «однопартійцями», — написав Довгий.

Читайте также по теме