ГолосUA
10:35 05/04/2010

Севастопольським ветеранам до 9 травня видадуть по тисячі гривень

До 9 травня Севастопольська влада виплатити учасникам бойових дій і інвалідам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років матеріальну допомогу у розмірі 1 тисячі гривень.

Про це повідомила заступник глави Севастопольської міської держадміністрації Ірина Цокур.

Вона наголосила, що гроші будуть виділені з місцевого бюджету. За її словами, "також виділяються кошти на виплату 30 нашим ветеранам стипендії, щомісячно 300 грн.".

За словами чиновниці, якщо раніше за рахунок коштів місцевого бюджету в місті була проведена "велика робота зі встановлення водомірів", то "цього року додаткові кошти виділяються на встановлення газових лічильників і на заміну газових плит" в квартирах ветеранів війни.

За інформацією заступника глави міста, в Севастополі нині проживає більше 3,5 тисяч учасників бойових дій і інвалідів війни (2,5 тисячі учасників бойових дій в 1941-1945 роки, і 968 чоловік — інваліди війни).

Нагадаємо, в березні Президент України Віктор Янукович підписав указ про додаткові заходи для святкування 65-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Він доручив підготувати проведення 9 травня в Києві, Керчі, Одесі та Севастополі військових парадів і святкових салютів.

За матеріалами: Кореспондент

 

Читайте также по теме