ГолосUA
18:04 14/01/2009

Шуфрич вступився за Тимошенко

Заява депутата від Партії регіонів Юрія Бойка про лобіювання газового бізнесу Юлією Тимошенко — це «безвідповідальна провокація». Таку думку має його однопартієць народний депутат Нестор Шуфрич. Про це йдеться в його коментарі, який поширила прес-служба депутата.

«Якщо ці слова відповідають дійсності, то інакше, ніж безвідповідальною провокацією з боку Юрія Бойка це назвати не можна», — йдеться в коментарі.

Якщо така заява дійсно пролунала, Н.Шуфрич звернеться до політради партії та особисто до лідера Партії регіонів Віктора Януковича «з тим, щоб Юрій Бойко привселюдно підтвердив свої звинувачення».

«Якщо вони будуть визнані безпідставними, то політрадою повинна бути дана принципова оцінка відвертій брехні заступника голови партії, керівника київської обласної організації Юрія Бойка», — заявив Н.Шуфрич.

«Мені абсолютно зрозуміла мотивація слів і дій Бойка та інших фігурантів газового скандалу, яких пов’язують з «Росукренерго», — наголосив депутат.

«Я ніколи не був прихильником публічного обговорення будь-яких внутріпартійних ситуацій та максимально утримаюся від цього і зараз, але такі необґрунтовані заяви виходять за рамки всіх можливих товариських відносин», — зазначив він.

Н.Шуфрич додав, що ці заяви «мають одержати публічну оцінку з усіма наслідками».

Як відомо, раніше Ю.Бойко звинуватив прем’єра Юлію Тимошенко у лобіюванні компанії з експорту газу, діяльність якої відновлено Ігорем Бакаєм та Віктором Медведчуком.

 

Читайте также по теме