ГолосUA
17:24 06/05/2010

Сільську раду на Черкащині преміювали п’ятьма тисячами гривень

У Черкаській області підбили підсумки щорічного обласного конкурсу на кращу сільську раду.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю виконавчого апарату обласної ради.

Переможцями обласного конкурсу визнані Розсохуватська сільська рада Катеринопільського району – перше місце; Домантівська і Степанецька сільські ради Золотоніського та Канівського районів – друге місце; Михайлівська, Тинівська та Потаська сільські ради відповідно Драбівського, Жашківського та Маньківського районів – третє місце.

Переможці обласного конкурсу на кращу сільську раду, згідно з розпорядженням голови обласної ради, нагороджені Почесними грамотами та грошовими преміями у розмірі 5000 грн. (за перше місце), 3000 грн. (за друге місце), 2000 грн.(за третє місце).

Конкурс був започаткований обласною радою 2004 року з метою підвищення рівня організаторської роботи сільських рад, поширення позитивного досвіду їх діяльності, і відтоді проводиться щорічно у два етапи: районний та обласний. Організацією конкурсу опікуються постійна комісія з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, виконавчий апарат обласної ради.

В. Середа />  

Читайте также по теме