ГолосUA
18:34 06/11/2009

Сімферопольського мажора засудили до двох років в’язниці

Суд виніс вирок сину депутата Сімферопольської міської ради Йосифа Файнгольда Віталію, котрий був учасником ДТП зі смертельним результатом: до двух років позбавлення волі умовно.

Суд позбавив його права керування транспортними засобами на три роки, а також відмовив батькові загиблої мотоциклістки Олександру Гоппе у виплаті моральної шкоди на суму 500 тис. грн. О. Гоппе заявив, що не задоволений рішенням суду та має намір оскаржити його.

Суд також зняв арешт із транспортних засобів, що брали участь у аварії. Розбитий мотоцикл загиблої Ганни Мішуткіної віддадуть батькові, а автомобіль «Бентлі» — В. Файнгольду.

Нагадаємо, 16 вересня минулого року у Сімферополі у результаті зіткнення мотоцикла «Сузукі» з автомобілем «Бентлі» на місці події загинула 25-річна водій мотоцикла Ганна Мішуткіна. У загиблої залишилася п’ятирічна донька.

У ході розслідування дорожньо-транспортної пригоди експертиза встановила, що син депутата Віктор їхав зі швидкістю 171 км на годину.

В. Файнгольд заплатив моральну шкоду у розмірі 500 тисяч грн. доньці загиблої, котру суд визнав потерпілою у справі. Батькові загиблої було виплачено лише 125 тисяч грн. із 500 тисяч грн., як цього вимагав останній.

За матеріалами: «Е-Крым»

 

Читайте также по теме
ГолосUA
15:59 28/03/2023

Резонансный судебный приговор по делу о групповом изнасиловании несовершеннолетней на Закарпатье стал одной из главных тем в Украине за последние...