ГолосUA
17:04 13/12/2010

Симоненко дав Грачеві час подумати над своїми вчинками

 

Знятий з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету Компартії України Леонід Грач поки не буде виключений з партії, тому, що йому дали можливість відреагувати на критику товаришів по партії та зробити необхідні висновки.

/>  

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.


 

Питання про зняття Грача з посади першого секретаря Кримського респкому партії та виведення його зі складу ЦК було винесене за ініціативою 21 секретаря обласних комітетів партії, оскільки в партії всі без винятку повинні відповідати за порушення партійної дисципліни. Л. Грачеві не вперше висловлюють критику та приятельські побажання, але він з цього не робив висновків. Водночас, я виніс на розгляд питання про виключення Л. Грача з партії, оскільки йому потрібно дати можливість довести, що як член партії він вміє робити висновки з приятельської критики та працювати на партію”, — заявив П. Симоненко.


 

Глава КПУ додав, що новим першим секретарем респкому буде обраний хтось з місцевих партійців. “Буде розглянута та підтримана кандидатура когось з місцевих товаришів”, — заявив П. Симоненко.


 

Комуніст додав, що останніми днями не обговорював з Грачем ситуацію, що виникла. “Останніми днями я з Л. Грачем не спілкувався, але він завжди мав можливість обговорювати зі мною всі питання і на пленумах, і в сесійній залі, і на засіданнях фракції”, — заявив П. Симоненко.


 

За матеріалами: Главком


 

Читайте также по теме