ГолосUA
14:47 01/06/2010

Симоненко: Досвід створення Громадської приймальні в Одесі буде мати величезне значення

Досвід Одеської обласної організації Компартії України по створенню Громадської приймальні в перспективі буде мати величезне значення.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції в Одесі, повідомили в прес-службі КПУ.

"Від масово-політичної роботи, яку здійснює партія, ми переходимо до конкретної, щоденної роботи, яка стосується потреб і запитів конкретної людини. … Найголовніше, що до роботи в приймальні залучаються фахівці, які можуть дати роз’яснення, можуть дати консультацію, правильно скласти документ для того, щоб звернутися в органи управління для вирішення по суті конкретного питання. Але це ж і лакмусовий папірець настроїв в Одесі. Сюди приходять люди різного віку зі своїми проблемами. Тут ми починаємо розуміти, які проблеми є системними, які проблеми сьогодні вимагають першочергового дозволу, як треба поставити питання на сесії міської чи обласної ради ", — сказав Петро Симоненко.

"Тобто первинний досвід моїх товаришів — це досвід, який, я переконаний, в перспективі буде мати величезне значення. І з’єднання масово-політичної роботи з конкретною роботою з надання допомоги конкретній людині — це те, що необхідно, коли ми говоримо про щоденній роботі ", — підкреслив лідер КПУ. />  

Читайте также по теме