ГолосUA
09:20 27/12/2009

Симоненко: Необхідно захистити державну власність

У проекті нової Конституції, котру пропонує після виборів прийняти кандидат у президенти Петро Симоненко, обов’язково буде норма про захист державної власності.

Про це він повідомив в ефірі Одеського обласного телебачення.

«У нас сьогодні під охороною закону, під охороною Конституції перебуває лише приватна власність. Це парадокс. Держава навіть не може захистити свої права. У результаті, маємо рейдерські атаки на державні та комунальні підприємства, що залишилися, а також незаконну приватизацію держвласності», — відзначив він.

На думку лідера Компартії, саме тому сьогодні держава — це інструмент в руках олігархів, за допомогою якого вони грабують народ України. П. Симоненко вважає, що за допомогою нової Конституції в країні буде відновлено народовладдя, а олігархи будуть усунені від важелів управління економікою та політикою. Він переконаний, що для України оптимальною є модель парламентської республіки, і пообіцяв, що за його керівництва Президент та глава держави представлятимуть ліві сили та провадитимуть соціальну політику, котра захистить інтереси робітничого народу.

М. Бакушинська

 

Читайте также по теме