ГолосUA
11:31 21/05/2010

Симоненко побачив внутрішні суперечки в Партії регіонів

У середині Партії регіонів є численні внутрішні протиріччя.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко в аналітичному матеріалі, розміщеному на сайті КПУ.

Лідер комуністів наголосив, що внутрішні суперечки між депутатами від Партії регіонів виникають з різних причин. По-перше, непорозуміння трапляються «між різними угруповуваннями «біло-блакитних» олігархів, що мають різні комерційні, а, отже, й політичні інтереси», «між буржуазним керівництвом Партії регіонів і її рядовими членами».

«Ці протиріччя істотно впливають на політику «регіоналів» і їхнього лідера, а в результаті — і на діяльність правлячої коаліції», — зазначив П. Симоненко.

За його словами, про проблеми в середині провладної партії свідчить невідповідність декларованих раніше Партією регіонів ідею та результати парламентського голосування.  

«Чим можна пояснити голосування депутатів-регіоналів за допуск натівських вояків на територію нашої країни, проти чого вони бурхливо протестували в минулі роки? Або невиконання Президентом публічно своєї обіцянки скасувати ющенківські укази про проголошення героями фюрерів кривавої бандерівщини, та ще й у ситуації, коли такий крок підтримує не тільки переважна більшість громадян України, а й Європейський Союз? Тільки одним: Віктор Янукович відчуває сильний тиск з боку реакційних націоналістичних сил у власній команді, а тому змушений маневрувати і йти їм на поступки», — переконаний лідер КПУ. />  

Читайте также по теме