ГолосUA
16:21 29/01/2010

Симоненко подякував своїм виборцям за підтримку

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко подякував виборцям, котрі під час першого туру виборів Президента віддали йому свій голос.

Про це повідомила прес-служба КПУ.

«Перш за все, хочу подякувати від усієї душі кожному з тих, хто віддав за мене свій голос у першому турі президентських виборів. Знаю: у ситуації морального терору, розгорнутого проти комуністів помаранчевим режимом, для цього треба була істинна громадянська мужність. Ви її проявили», — сказав він.

Лідер Компартії запевнив, що волевиявлення цих громадян не пропало дарма. За словами П. Симоненка, «кожен голос, відданий за комуніста, надихає нашу партію та ліві сили на боротьбу за народну справу».

«На жаль, цинічне використання олігархічними кланами адміністративного, фінансового та інформаційного ресурсів зробили свою чорну справу. Більшість народу знову дозволила себе обдурити, проголосувавши за представників крупного капіталу. У результаті у другому турі вибор доведеться робити з двох правих політиків: В. Януковича та Ю. Тимошенко», — сказав комуніст.

Нагадаємо, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко під час першого туру виборів Президента отримав 3,54% голосів виборців.

 

Читайте также по теме