ГолосUA
11:23 12/01/2011

Симоненко подякував всім, хто боровся за позбавлення Бандери звання Героя України

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко висловив подяку всім людям, які боролися за скасування указу Президента Віктора Ющенка про присвоєння звання Героя України Степану Бандері.

Про це повідомили у прес-службі Компартії.

Він подякував “комуністам, ветеранам Великої вітчизняної війни, всім, хто виявився небайдужим та боровся за відновлення історичної справедливості та скасування ганебного указу попереднього президента України Ющенко, який зганьбив себе героїзацією зрадників українського народу та прислужників гітлерівських нацистів”.

П. Симоненко також наголосив, що боротьба за відновлення історичної справедливості продовжується і її необхідно довести до логічного кінця, “остаточно позбавивши звання Героя України фашистського наймита гауптштурмфюрера СС Романа Шухевича і остаточно припинити діяльність неонацистських угрупувань та пропаганду націоналістично-неофашистської ідеології в Україні”.

Нагадаємо, що суд визнав недійсним указ третього Президента України Віктора Ющенка №46/2010 від 20 січня 2010 року “Про присвоєння С. Бандері звання “Герой України”.

 

Читайте также по теме