ГолосUA
08:25 24/12/2009

Симоненко поїхав на Херсонщину

Лідер Комуністичної партії України, кандидат на посаду Президента України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко сьогодні перебуває з робочим візитом у Херсонській області.

Разом з Петром Симоненком до Херсона приїхали голови інших партій Блоку лівих і лівоцентристських сил, повідомила прес-служба Компартії України.

Під час перебування в обласному центрі Петро Симоненко дасть інтерв’ю телеканалам “Скіфія”, “ПЛЮС” та “ВТВ”, обласному радіо, радіо “Таврія” та “АКС”.

Планується, що об 11:00 кандидат у Президенти України Петро Симоненко зустрінеться зі студентською молоддю в МУБіП. О 12:45 розпочнеться Форум з питань соціальної безпеки за участю Петра Симоненка та його колег по Блоку лівих і лівоцентристських сил.

Також о 17:00 кандидат у Президенти України від об’єднаних лівих Петро Симоненко проведе зустріч з переможцями конкурсу “Таланти багатодітної родини”, а вже о 18:50 у прямому ефірі телеканалу “Скіфія” розпочнеться політична програма за участю лідерів Блоку лівих і лівоцентристських сил.

 

Читайте также по теме