ГолосUA
18:07 24/01/2011

Симоненко висловив співчуття росіянам у зв’язку з терактом у “Домодєдово”

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко висловив співчуття братньому російському народу у зв’язку із терактом, що стався у московському аеропорту “Домодєдово”.

 

Про це йдеться в листі, адресованому Президенту Російської Федерації Дмитру Медведєву, голові уряду Росії Володимиру Путіну, повідомила прес-служба КПУ.

 

“Від імені ЦК Компартії України, фракції комуністів у Верховній Раді Україні і себе особисто висловлюю щире співчуття братньому російському народу з приводу трагедії у результаті терористичного акту”, — сказано у співчутті.

 

При цьому П. Симоненко засудив будь-які прояви тероризму. “Щиро розділяю біль невиправних втрат рідних і близьких, що стали жертвами цього злочину та засуджую тероризм у будь-яких його проявах… Тероризм, що посягає на життя мирних громадян, повинен бути нещадно покараний”, — вважає лідер КПУ.

 

Нагадаємо, вибух у російському аеропорту “Домодєдово” стався о 16:30 за місцевим часом. За останніми даними, у результаті загинуло 35 осіб. Російська влада оголосила вибух терактом. За попередніми даними правоохоронних органів, активізував вибуховий пристрій терорист-смертник, що імовірно є вихідцем з Північного Кавказу.

 

Читайте также по теме