ГолосUA
13:18 14/11/2008

Симоненко зустрівся з послом Куби

Сьогодні відбулася зустріч першого секретаря Центрального Комітету Комуністичної партії України Петра Симоненка з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним послом республіки Куба в Україні Феліксом Карбальо.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі КПУ.

Петро Симоненко проінформував посла про поточну політичну ситуацію в Україні, економічну кризу та позицію Компартії щодо цього. Також лідер комуністів наголосив на сумнівній позиції Президента щодо вступу України до НАТО, приєднання до ПДЧ, подальшого погіршення відносин з Росією та борговій залежності від МВФ. />  
Посол, у свою чергу, проінформував Петра Симоненка щодо поточної політики Куби, спрямованої на стабілізацію і нормалізацію відносин з Україною.
 
Зокрема, Фелікс Карбальо наголосив на високих перспективах у взаємовідносинах України та Куби в області розвитку медицини та фармакології — експорту кубинських медпрепаратів до України. Також посол відзначив перспективу стосовно закупівель на Україні деталей та ремонту автомобілів КРАЗ.
 
Висновком зустрічі стало двостороннє рішення щодо розвитку економічних зв’язків країн та подальшого зміцнення співпраці Куби та України.

 

Читайте также по теме