ГолосUA
10:50 14/11/2010

Син екс-генпрокурора Потебенька очолив кадрове управління ГПУ

 

Завтра, 15 листопада, новий Генеральний прокурор Віктор Пшонка пообіцяв повідомити про перестановки в Генпрокуратурі і розподіл обов'язків між членами колегії.

 

Про це стало відомо українському виданню.

 

На сьогоднішній день вже відомо, що новими заступниками Генпрокурора стали Степан Молицький (зберіг за собою статус прокурора Криму), який з листопада 2003-го по липень 2004 року вже був заступником Генпрокурора, а також Михайло Гаврилюк (раніше працював прокурором Тернопільської, Полтавської, Одеської областей, а останнім часом — в Адміністрації Президента) і Віктор Войцишен (колишній прокурор Полтавської області).

Досвідчений Віталій Щоткін призначений першим заступником начальника Головного управління організаційного і правового забезпечення ГПУ. Главком кадрового забезпечення буде керувати Юрій Дьомін, син колишнього генерального прокурора Михайла Потебенька.

 

Екс-генпрокурор Олександр Медведько, який ще перебуває у відпустці, отримав портфель першого заступника секретаря РНБО (хоча говорили, що він стане секретарем Ради Нацбезпеки замість Раїси Богатирьової, яку готували главою МОЗ).

 

 

За матеріалами: Сегодня

 

http://www.segodnya.ua/news/14194432.html

Читайте также по теме