ГолосUA
07:33 19/06/2010

Смертями у райвідділах міліції вже почали спекулювати – МВС

У Міністерстві внутрішніх справ вважають, що смертями у райвідділах міліції вже почали спекулювати.

Про це заявив голова Центру громадських зв’язків МВС у Києві Володимир Поліщук під час прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«Останнім часом ми бачимо, що цими проблемами починають спекулювати громадські організації, деякі політичні сили і навіть під райуправлінням ми побачили прапори деяких політичних сил. Тобто на цьому вони заробляють PR», — заявив він.

За його словами, випадки смертей у столичних райвідділах міліції відбувалися і у минулих роках, так у 2007 році було 2 смерті. Однак цього року 2 випадки викликали великий суспільний резонанс і ними вже почали спекулювати.

«Міністр каже, що нам потрібно робити багато управлінських заходів не лише на рівні міліції, а й на рівні країни. Але не потрібно притягувати такі випадки, щоб робити загальні висновки, і не потрібно їх використовувати у своїй політичній боротьбі», — сказав В. Поліщук.

Як повідомляв ГолосUA, 26 травня 19-річного студента Ігоря Індила було доставлено із гуртожитку у Шевченківський райвідділ міліції, а вже на ранок він помер там від травми голови. 13 червня в кімнаті для затриманих і взятих під варту Святошинського відділку міліції повісився на шнурку від спортивних шортів 25-річний Дмитро Ящук.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме