ГолосUA
07:07 29/09/2010

Сьогодні розпочинається термін подання документів на участь у місцевих виборах

З сьогоднішнього дня розпочинається подання документів для реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі до територіальної виборчої комісії.

Про це йдеться в календарному плані основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів, що розміщений на сайті Центрвиборчкому.

Офіційно подання документів починається за 32 дні і закінчується за 24 дні до дня виборів, тобто з 29 вересня до 6 жовтня включно.

Сьогодні ж розпочинається подання заяв про реєстрацію представників місцевої організації партії та копій рішення керівного органу місцевої організації партії про затвердження кандидатури представника. Крім того, відтепер можна представникам місцевої організації партії можна реєструватися в ТВК з правом дорадчого голосу та видачею йому посвідчення.

З 29 вересня починається подання до ТВК документів для реєстрації кандидатів у депутати в одномандатному виборчому окрузі та документів для реєстрації кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови. />  

Читайте также по теме