ГолосUA
15:22 28/11/2010

Сьогодні у Києві перебувають близнюки Євро-2012

 

У неділю, 28 листопада, в Києві проходить урочиста презентація талісманів УЄФА Євро-2012, які вже відвідали 7 міст-господарів Євро і завершають свій промо-тур в українській столиці.

 

Про це повідомив інформаційний центр «Україна-2012».

Стартувала програма о 10:00 з участі близнюків-футболістів в XV традиційних відкритих змаганнях зі спортивних танців Kyiv Open 2010 в приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Далі талісмани вирушили на рухомій платформі, яку вже умовно назвали «талоісманомобілем», від Національного університету фізичного виховання і спорту України до Майдану Незалежності. Маршрут: вул. Фізкультури — вул. Велика Васильківська – Площа Льва Толстого – Бесарабська площа – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності.

Відбулась фотосесія з киянами і гостями столиці біля Пасажу на Хрещатику. О 15:20 близнюки-футболісти вийшли разом з акторами цирку на Арену.

Талісмани Євро 2012 також зустрілися із  молоддю і завітали до дитячого будинку для дітей з вадами розумового розвитку.

Нагадаємо, протягом усього промо-туру триває голосування за три пари імен близнюків Євро-2012. 4 грудня будуть підбиті підсумки голосування в двох країнах і назвуть імена талісманів Євро-2012.

 

Читайте также по теме